byrejsen.dk - Strategisk Byudvikling består af tre akademiske medarbejdere med bred og solid faglig viden om strategisk byudvikling.Torsten Bo Jørgensen
, cand.mag., er direktør i firmaet.  Torsten udvikler nye rejsemål, fungerer som rejseleder, holder inspirationsforedrag og laver konsulentopgaver ift. strategisk byudvikling.Torsten startede byrejsen.dk i 2007. Han har tidligere arbejdet med strategisk byudvikling hos 11CityDesign, hvor han planlagde og gennemførte store visionsprocesser i Herning, Kolding, Svendborg og Lolland Kommuner. Han har arbejdet hos Hausenberg med Realdania-projektet Mulighedernes Land. Har løst opgaver for Fredericia Kommune, Gladsaxe Kommune, Københavns Kommune, Køge Kommune, Realdania By, Porsgrunn Kommune (Norge), Statsbygg (Norge). 

Kontakt: torsten@byrejsen.dk / +45 4160 4028Christopher Vittrup Andersen
, cand.mag. fra KU, konsulent.
Han har skrevet speciale om Spaniens konkurrencedygtige identitet inden for bl.a. kultur, turisme og erhvervs-tiltrækningskraft. Har derudover arbejdet med europæisk byudvikling og gentrificering. I det daglige arbejder Christopher med analyse og research, projektstyring, planlæggelse og gennemførelse af studierejser og kommunikative opgaver. Har løst opgaver for Herning Kommune, Esbjerg Kommune, Roskilde Kommune, Glostrup Kommune, Danske Havne, DSB Trafikplanlægning, Dansk Bygningsarv.

Kontakt: christopher@byrejsen.dk / +45 5261 6014Emma Hansen Lorenzen, studentermedhjælp. Har en bachelor i arkitektur fra Arkitektskolen i Århus og studerer til landskabs-arkitekt på overbygningen på KU/Life. Har på studiet bl.a. arbejdet med midlertidighed i byplanlægningen og landskabs-planlægning i byudviklingen af havneområdet i Bordeaux. Emma arbejder hos byrejsen.dk - Strategisk Byudvikling med research, analyse og en række kommunikative opgaver.

Kontakt: emma@byrejsen.dk


Vi bor i det kreative arbejdsfællesskab Republikken, hvor vi deler hverdag med arkitekter, designere, grafikere, konsulenter og en masse andre inspirerende mennesker. Du er meget velkommen til at besøge os.

byrejsen.dk - Strategisk Byudvikling
c/o Republikken
Vesterbrogade 24B
1620 Kbh V

Gå ind i baggården. Tryk på 'Republikken' på dørtelefonen. Offentlig transport: tog til Københavns Hovedbanegård eller bus 6A, 14, 15 og 26

Det formelle
CVR-nr. 30857739
Bankforbindelse: Danske Bank, Østerbrogade 23, 2100 Kbh. Ø
Reg.nr. 3121 / Kontonr. 10264650
Forsikring: Danica Forsikring

byrejsen.dk - Strategisk Byudvikling © 2008